Horecagroothandel ’s Hertogenbosch

Horecagroothandel ’s Hertogenbosch

Veel te lang hebben de horecagelegenheden de deuren moeten sluiten tijdens de coronacrisis. Voor enkele horecabedrijven was dit zelfs genoeg om de das om te doen. Gelukkig zijn de kroegen weer open en zitten de restaurants weer tot de nok toe vol. Dit betekent ook dat er genoeg voorraad ingeslagen dient te worden om de klanten in hun wensen te kunnen voorzien. Bij Harry de Louw Horecagroothandel ’s Hertogenbosch kunt u terecht voor al uw wens rondom het voorzien van drank, eten en niet-etenswaren. Met de ruim drieduizend producten vindt u altijd wel iets wat verkocht kan worden in uw horecazaak.

Fusten bier

Ook voor verschillende fusten bier bent u bij Harry de Louw Horecagroothandel ’s Hertogenbosch aan het juiste adres. Alle populaire biermerken zijn hier in verschillende fusten te verkrijgen. Gaat u voor de 20 liter variant of toch liever 50 liter. Bij Harry de Louw Horeca weet u zeker dat u uw klanten kan voorzien van genoeg bier zodat er een gezellige avond van gemaakt kan worden.

Horecagroothandel ’s Hertogenbosch bij Harry de Louw Horeca

Harry de Louw Horeca is een horecagroothandel ’s Hertogenbosch met een lang verleden in de horeca business. In 1919, 100 jaar geleden, begon Harry de Louw aan het Westeinde 28 zijn drankenhandel. Met paard en wagen bezorgde hij de dranken in de cafés. Er werd gestart met het bottelen van limonade, siropen en gazeuses. Sinds 1995 is Harry de Louw Horeca gevestigd aan de Energieweg 16 in Waalwijk. In het nieuwe pand is het assortiment verder uitgebreid. Nu is het mogelijk om een groot scala aan artikelen te bestellen bij Harry de Louw Horeca. Van fusten bier tot aan donuts en muffins; alles is aanwezig om uw horecazaak te voorzien van artikelen. Met het uitgebreide aanbod weten we iedere ondernemer te voorzien van de nodige producten. Behoefte aan advies? Neem telefonisch contact op via 0416 – 33 25 17 of stuur een e-mail naar info@harrydelouw.nl.

Horecagroothandel

De laatste acties

Geniet van de beste deals voor horeca, sportverenigingen, detailhandel en bedrijfskantines. Pak je voordeel maar wees er snel bij want op is op!


Verhuur

Drankenhandel Harry de Louw levert ook voor feesten en partijen diverse materialen. Denk hierbij aan biertaps, koelasten maar ook tafels en tafelkleden.


Contactformulier

  Naam (*)

  Straatnaam

  Huisnummer

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer (*)

  E-mail (*)

  Uw bericht

  Ik wil graag het volgende toegezonden krijgen:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

   Cart