Kerstpakket samenstellen

Bekijk hier onze kerstpakketten

Bekijk hier de kerstbrochure

Kerstpakket samenstellen

Wanneer het einde van het jaar nadert is het hoog tijd om weer na te gaan denken over wat u uw medewerkers dit jaar cadeau gaat doen. Het uitkiezen van kerstpakketten is altijd een grote en uitdagende taak. Harry de Louw Horeca helpt u graag uit de brand! Wij bieden een zeer breed assortiment aan diverse kerstpakketten. Het kan natuurlijk voorkomen dat het pakket van uw wensen niet tussen de door ons samengestelde pakketten staat. Geen probleem! Wij bieden namelijk ook de mogelijkheid tot het zelf samenstellen van een kerstpakket.

Het kerstpakket dat u wenst: origineel en custom made

Zoals eerder vermeld bieden wij vele kerstpakketten en geschenken. Deze pakketten zijn allemaal door ons samengesteld en makkelijk te bestellen via onze webshop. Maakt u er liever een echt persoonlijk cadeau van en wilt u zelf een kerstpakket samenstellen? Ook daarvoor bent u bij Harry de Louw Horeca aan het juiste adres. U kunt kiezen uit vele etenswaren en heerlijke versnaperingen. Denk onder anderen aan snoepgoed en hartige borrel bites. En wat dacht u van heerlijke chocolade? We hebben een groot assortiment aan heerlijke bonbons die u kunt toevoegen aan uw kerstpakket. Verrijkt u het pakket graag met een luxe product zoals een barbecue of slowcooker? Of maakt u er een echt familiepakket van door een gezelschapsspel aan het pakket toe te voegen? Bij ons kan het allemaal! Uiteraard hebben wij ook een mooi aanbod aan goede wijnen en champagnes. Vergeet de geschenkverpakking niet! Ook deze kiest u geheel naar eigen wens uit. Harry de Louw Horeca is dé website voor het zelf samenstellen van uw kerstpakket!

Zelf uw kerstpakket samenstellen? Neem contact met ons op

Kijkt u ernaar uit uw medewerkers te verblijden met een prachtig kerstpakket? Wanneer u zelf een kerstpakket gaat samenstellen maakt u er een uniek en persoonlijk geschenk van, de perfecte manier om waardering uit te spreken. Wij gaan graag met u aan de slag! Neem snel contact met ons op, dan bespreken we alle mogelijkheden!

Kerstpakket aanvragen

  Naam (*)

  Bedrijfsnaam

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer (verplicht)

  E-mail (*)

  Bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

   Cart