Kerstpakket Sprang-Capelle

Bekijk hier onze kerstpakketten

Bekijk hier de kerstbrochure

Kerstpakket Sprang-Capelle

Bent u werkgever in Sprang-Capelle en wilt u uw medewerkers verblijden met een mooi kerstpakket? Dan kunt u bij Harry de Louw Horeca terecht! Wij zijn een horecagroothandel in Waalwijk. Wij werken uitsluitend samen met merken die goede kwaliteit leveren, denk bijvoorbeeld aan Douwe Egberts, Jupiler en Coca-Cola. Het gehele jaar kunt u voor al uw horeca wensen bij ons terecht. Natuurlijk ook wanneer u kerstpakketten voor uw medewerkers moet gaan kiezen. Dit is vaak een tijdrovende en uitdagende taak, wij helpen u hier graag bij. Wilt u uw medewerkers in Sprang-Capelle en omstreken een kerstpakket cadeau doen? Ga dan snel naar onze website en bekijk ons ruime assortiment.

Het aanbod van Harry de Louw Horeca

Wij staan voor kwaliteit en originaliteit. Dit ziet u ook zeker terug in ons assortiment met kerstpakketten. Wij bieden een zeer breed aanbod aan een grote diversiteit aan kerstpakketten. Van groot tot klein en geschikt voor alle soorten budgetten, het maakt niet uit wat u kiest, u bent altijd verzekerd van topkwaliteit! Met onze kerstpakketten geef je als werkgever altijd nét dat beetje meer aan je medewerkers. De pakketten zijn namelijk altijd meer dan het gemiddelde kerstpakket dat gevuld is met boodschappen. Aan ieder pakket wordt een specifiek onderwerp of thema gehangen, de inhoud van het pakket sluit volledig aan bij dit onderwerp of thema. Zo hebben we onder andere het Sportieve pakket, het Go Green pakket en het Stijlvol op de fiets pakket. Naast lekkere dranken, zoete versnaperingen en hartige bites bevatten veel van onze pakketten ook andere producten zoals wijnglazen, een borrelplank of een koptelefoon. Bekijk onze brochure voor het aanbod van 2022!

U vindt uw kerstpakket in de buurt van Sprang-Capelle bij Harry de Louw Horeca

Wilt u een leuk kerstpakket bestellen voor uw medewerkers in Sprang-Capelle en omstreken? Twijfel dan niet en bestel uw pakketten via onze overzichtelijke webshop. Heeft u eerst nog vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op, wij staan u met veel plezier te woord!

Kerstpakket aanvragen

  Naam (*)

  Bedrijfsnaam

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer (verplicht)

  E-mail (*)

  Bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

   Cart