Kerstpakketten 2023

Bekijk hier onze kerstpakketten

Bekijk hier de kerstbrochure

Kerstpakketten 2023

Het is weer zover: het uitzoeken van de kerstpakketten voor 2023. Het geven van een kerstpakket is voor een werkgever namelijk de perfecte manier om waardering te tonen naar de medewerkers. Het uitkiezen van geschikte kerstpakketten is echter een tijdrovende en uitdagende taak. U kunt het hele jaar bij Harry de Louw Horeca terecht, dus ook wanneer het tijd is om kerstpakketten te bestellen. Wij bieden een zeer groot assortiment aan kerstpakketten en geschenken en bieden daardoor voor ieder wat wils. Zit het door u gewenste pakket er toch niet tussen? Geen probleem, bij ons kunt u namelijk ook uw eigen kerstpakketten samenstellen. Hiermee creëert u een persoonlijk cadeau, geheel naar uw wensen. Wat u ook kiest, u bent bij ons altijd verzekerd van originele kerstpakketten in lijn met de trends van 2023.

Originele kerstpakketten van topkwaliteit

De kerstpakketten van Harry de Louw Horeca zijn altijd rijkelijk gevuld met producten van goede kwaliteit. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze pakketten altijd nét even anders zijn, dan de standaard boodschappenpakketten. Dit doen wij door aan ieder pakket een specifiek onderwerp, thema of stijl te hangen. Om u alvast een eerste indruk te geven; het Tapas Company pakket, het BBQ Tijd pakket, het Biologisch Lekker pakket, het Stijlvol op de Fiets pakket en het Groots in Goud pakket. Dit is slechts een kleine greep uit ons enorme assortiment. Jaarlijks vernieuwen wij onze pakketten en kijken we goed naar huidige trends. Alle kerstpakketten van 2023 vindt u in onze brochure.

Uw kerstpakketten voor 2023 bestellen

Harry de Louw Horeca heeft een zeer overzichtelijke webshop waarin u makkelijk kunt filteren, zo vindt u snel het kerstpakket dat u zoekt. Zit het pakket dat u wenst er niet bij of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons enthousiaste team staat u met veel plezier te woord. Samen gaan we opzoek naar de beste kerstpakketten van 2023, zodat u uw medewerkers kunt verrassen met een topcadeau!

Kerstpakket aanvragen

  Naam (*)

  Bedrijfsnaam

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer (verplicht)

  E-mail (*)

  Bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

   Cart