Leuke kerstpakketten

Bekijk hier onze kerstpakketten

Bekijk hier de kerstbrochure

Leuke kerstpakketten

December is de periode van gezelligheid, lekker eten en natuurlijk leuke kerstpakketten. Gelukkig iets dat elk jaar weer terugkomt! Bent u op zoek naar originele kerstgeschenken? Met de kerstpakketten van Harry de Louw Horeca maakt u het verschil en verrast u uw collega’s met een samengesteld pakket. Ieder jaar is het toch weer een uitdaging om iets te verzinnen om uw medewerkers of klanten te verrassen in de decemberdagen. Harry de Louw lost dat probleem op met een mooi aanbod aan kerstpakketten met voor ieder wat wils.

Volop keuze in leuke kerstpakketten

Wat zijn nu echt leuke kerstpakketten? Wat maakt een kerstpakket anders dan andere? Laat u inspireren! Van kant-en-klare kerstpakketten tot een compleet zelf samengesteld pakket. Niets is leuker dan wanneer uw medewerkers of klanten merken dat hun werkgever moeite heeft gedaan om een uniek kerstpakket op maat samen te stellen. Harry de Louw Horeca is dé kerstgeschenken leverancier.

Uniek en verrassend assortiment

De producten passen bij de laatste trends. Ook onderzoeken wij om te achterhalen wat de behoefte is op het gebied van kerstgeschenken. Al deze inzichten helpen ons om een uniek en verrassend assortiment samen te stellen. Naast de leuke kerstgeschenken treft u ook wijngeschenken aan. Het geven van leuke kerstpakketten is en blijft namelijk een blijk van waardering! Het is altijd het juiste moment om iets goeds te doen.

Neem contact met ons op voor de leukste kerstpakketten

Harry de Louw Horeca staat als team klaar om u en uw medewerkers een onvergetelijke kerst te bezorgen met perfect samengestelde en vooral leuke kerstpakketten! Bekijk ons actuele aanbod op de pagina kerstpakketten. Grote merken met producten van topkwaliteit, uitstraling, en smaak. Kortom bij ons bent u aan het juiste adres voor kerstpakketten! Heeft u advies nodig? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Neem telefonisch contact via 0416 – 33 25 17 of stuur een e-mail naar info@harrydelouw.nl.

Kerstpakket aanvragen

  Naam (*)

  Bedrijfsnaam

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer (verplicht)

  E-mail (*)

  Bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

   Cart