Losse kerstpakketten

Bekijk hier onze kerstpakketten

Bekijk hier de kerstbrochure

Losse kerstpakketten

In de decembermaand is het tijd om uw collega’s te verrassen met een mooi kerstgeschenk. Harry de Louw Horeca heeft een enorm aanbod aan losse kerstpakketten. Met de losse kerstpakketten van Harry de Louw maakt u echt het verschil. U kunt ervoor kiezen uw collega’s een kant-en-klaar kerstpakket te schenken, maar ook het zelf samenstellen van kerstpakketten is mogelijk! Met losse kerstpakketten verrast u uw collega’s met een uniek cadeau.

Waarom losse kerstpakketten?

Het is veelal gebruikelijk om een groot aantal kerstpakketten aan te schaffen, maar wat als uw team bestaat uit slechts vijf collega’s? Dan is het aanbod aan losse kerstpakketten van Harry de Louw de perfecte oplossing! U bent hiermee niet verplicht een groot aantal kerstgeschenken in te kopen. Daarnaast biedt dit de mogelijkheid om iedere collega een uniek kerstpakket te schenken. De losse kerstpakketten kunt u naar eigen wensen combineren. Een leuk en persoonlijk cadeau voor uw collega’s, als geschenk voor de kerstdagen of als boost voor de start van het nieuwe jaar.

Maak echt het verschil

Harry de Louw Horeca stelt kerstpakketten samen met producten die aansluiten bij de laatste trends uit horecaland, daarmee geeft u altijd een stijlvol en aantrekkelijk kerstgeschenk. Van groot tot klein en in welke prijsklasse dan ook, de kant-en-klare kerstpakketten zijn er in alle soorten en maten. Door onderzoek te doen weten wij bij Harry de Louw Horeca alles van de behoeften van de klant op het gebied van kerstpakketten. Met deze kennis op zak adviseren wij u graag! Wilt u kant-en-klare of zelf samengestelde pakketten? En koopt u een groot aantal in of liever losse kerstpakketten? Wij zijn altijd bereid om u te voorzien van het beste advies.

Neem contact met ons op

Maak het verschil met de leuke en unieke kerstpakketten van Harry de Louw Horeca. Benieuwd naar het assortiment? Op de pagina kerstpakketten vindt u ons actuele aanbod. Wij kijken er naar uit u en uw collega’s onvergetelijke feestdagen te bezorgen. Heeft u behoefte aan advies? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Neem telefonisch contact op via 0416 – 33 25 17 of stuur een e-mail naar info@harrydelouw.nl.

Kerstpakket aanvragen

  Naam (*)

  Bedrijfsnaam

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer (verplicht)

  E-mail (*)

  Bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

   Cart