Originele kerstpakketten 2023

Bekijk hier onze kerstpakketten

Bekijk hier de kerstbrochure

Originele kerstpakketten 2023

Wilt u uw medewerkers graag verrassen met een blijk van waardering de vorm van een kerstpakket? Daarvoor bent u bij Harry de Louw Horeca aan het juiste adres! Het uitzoeken van kerstpakketten is ieder jaar weer een flinke uitdaging. Er is vaak een groot aanbod waardoor u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarnaast spookt de vraag ‘Hoe blijf ik nu toch origineel?’ continu door uw hoofd. Wij hebben de oplossing voor u! Harry de Louw Horeca heeft een groot aanbod aan kerstpakketten die in verschillende categorieën vallen. Via onze overzichtelijke website kunt u uw kerstpakketten gemakkelijk uitzoeken, daarnaast bent u bij ons altijd verzekerd van originele kerstpakketten volgens de trends van 2023.

Een keer wat anders

Wij bieden een groot assortiment aan stijlvolle kerstpakketten die altijd gevuld zijn met hoogwaardige producten van bekende merken. De meest originele kerstpakketten van 2023 vindt u bij ons. Ieder kerstpakket heeft echt een eigen stijl en onderwerp en u kunt dan ook echt iets origineels uitkiezen. Wij bieden onder anderen een Tapas pakket, een Mocktail kerstpakket, het Lekker Groen kerstpakket, een Sportief pakket en Wellness pakketen van Janzen. Dit is slechts een kleine greep uit het assortiment van de kerstpakketten van Harry de Louw Horeca. Veel van onze kerstpakketten bevatten een mooie borrelplank of gezellige kaarsen om uw huis sfeervol te decoreren. Heeft u wel eens gedacht aan een mini-proeverij als kerstpakket? Wij hebben een groot aantal pakketten die een dergelijke proeverij bevatten, van thee tot port en vele andere dranken. Erg origineel en vernieuwend, een top cadeau voor uw medewerkers. Bestel al uw originele kerstpakketten voor kerst 2023 via Harry de Louw Horeca!

De originele kerstpakketten van 2023 bestellen doet u bij ons!

Benieuwd naar ons assortiment van de meest originele kerstpakketten van 2023? U vindt alle kerstpakketten in de brochure. Via onze overzichtelijke website kunt u heel gemakkelijk en snel kerstpakketten bestellen. Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u liever uw eigen custom made kerstpakketten samenstellen? Neem dan gerust contact met ons op!

Kerstpakket aanvragen

  Naam (*)

  Bedrijfsnaam

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer (verplicht)

  E-mail (*)

  Bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

   Cart