Drankenhandel

Drankenhandel

Wat zou een avond in de kroeg zijn zonder een biertje aan de bar. Voor veel mensen is een simpele avond in de kroeg hét moment om even bij te komen van de afgelopen werkweek en met vrienden of kennissen de belangrijke randzaken van het leven te bespreken. Dat eerste biertje of wijntje na een lange week is vaak de opmaat naar een gezellige avond. Bij Harry de Louw Horeca staat men paraat om de nodige drankenhandel tijdig af te leveren om de klanten op hun wenken te kunnen bedienen. Alles om ervoor te zorgen dat uw horecazaak draaiende kan blijven.

Verschillende soorten bier

Bij Harry de Louw Horeca is het mogelijk om van een groot scala aan drankenhandel te bestellen. Uiteraard zijn de populaire merken beschikbaar om in fusten te bestellen. Het is echter ook mogelijk om te kiezen uit een groot assortiment van speciaalbieren. Van La Trappe tot La Chouffe; Harry de Louw Horeca biedt het aan.

Drankenhandel bij Harry de Louw Horeca

Harry de Louw Horeca is een horecagroothandel met een lang verleden in de horeca business. In 1919, 100 jaar geleden, begon Harry de Louw aan het Westeinde 28 zijn drankenhandel. Met paard en wagen bezorgde hij de dranken in de cafés. Er werd gestart met het bottelen van limonade, siropen en gazeuses. Sinds 1995 is Harry de Louw Horeca gevestigd aan de Energieweg 16 in Waalwijk. In het nieuwe pand is het assortiment verder uitgebreid. Nu is het mogelijk om een groot scala aan artikelen te bestellen bij Harry de Louw Horeca. Van fusten bier tot aan donuts en muffins; alles is aanwezig om uw horecazaak te voorzien van artikelen. Met het uitgebreide aanbod weten we iedere ondernemer te voorzien van de nodige producten. Behoefte aan advies? Neem telefonisch contact op via 0416 – 33 25 17 of stuur een e-mail naar info@harrydelouw.nl.

Drankenhandel

De laatste acties

Geniet van de beste deals voor horeca, sportverenigingen, detailhandel en bedrijfskantines.

Pak je voordeel maar wees er snel bij want op is op!

Verhuur

Drankenhandel Harry de Louw levert ook voor feesten en partijen diverse materialen.

Denk hierbij aan biertaps, koelasten maar ook tafels en tafelkleden.

Contactformulier

  Naam (*)

  Straatnaam

  Huisnummer

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer (*)

  E-mail (*)

  Uw bericht

  Ik wil graag het volgende toegezonden krijgen:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

   Cart