Horecabenodigdheden Raamsdonksveer

Horecabenodigdheden Raamsdonksveer

Als eigenaar van een horecaonderneming, weet u hoe belangrijk het is om genoeg in huis te hebben. Bij Harry de Louw Horeca kunt u terecht voor alle horecabenodigdheden in Raamsdonksveer en weet u zeker dat u niet met een te kort komt te zitten. Met de ruim drieduizend producten vindt u altijd wel iets wat verkocht kan worden in uw horecazaak. Maar niet alleen voor het inkopen van dranken of voedingswaren kunt u bij ons terecht, ook voor het vinden van alle benodigdheden om uw zaak draaiende te houden.

Ons assortiment

Bij Harry de Louw Horeca beschikken we over een ruim assortiment, waarmee wij horecazaken kunnen voorzien van alle horecabenodigdheden in Raamsdonksveer die ze nodig hebben.  Dit betreft niet alleen food maar ook non-food, denk hierbij aan producten als koolzuur, schoonmaak materialen, bierborstels, etc. Ook bieden wij alle soorten glazen om de dranken in te doen. Bij Harry de Louw Horeca weet u zeker dat u uw klanten kan voorzien van alle wensen!

Voor al uw horecabenodigdheden in Raamsdonksveer kunt u bij Harry de Louw Horeca terecht!

Harry de Louw Horeca is een horecagroothandel met een lang verleden in de horeca business. In 1919, 100 jaar geleden, begon Harry de Louw aan het Westeinde 28 zijn drankenhandel. Met paard en wagen bezorgde hij de dranken in de cafés. Er werd gestart met het bottelen van limonade, siropen en gazeuses. Sinds 1995 is Harry de Louw Horeca gevestigd aan de Energieweg 16 in Waalwijk. In het nieuwe pand is het assortiment verder uitgebreid. Nu is het mogelijk om een groot scala aan artikelen te bestellen bij Harry de Louw Horeca. Van fusten bier tot aan donuts en muffins; alles is aanwezig om uw horecazaak te voorzien van artikelen. Met het uitgebreide aanbod weten we iedere ondernemer te voorzien van de nodige producten. Behoefte aan advies? Neem telefonisch contact op via 0416 – 33 25 17 of stuur een e-mail naar info@harrydelouw.nl.

Horecabenodigdheden

De laatste acties

Geniet van de beste deals voor horeca, sportverenigingen, detailhandel en bedrijfskantines. Pak je voordeel maar wees er snel bij want op is op!


Verhuur

Drankenhandel Harry de Louw levert ook voor feesten en partijen diverse materialen. Denk hierbij aan biertaps, koelasten maar ook tafels en tafelkleden.


Contactformulier

  Naam (*)

  Straatnaam

  Huisnummer

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer (*)

  E-mail (*)

  Uw bericht

  Ik wil graag het volgende toegezonden krijgen:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

   Cart