Dranken groothandel Den Bosch

Dranken groothandel Den Bosch

Zonder een dranken groothandel Den Bosch en omstreken, geen lekkere biertjes op het terras. De groothandel zorgt ervoor dat het restaurant of de kroeg voorzien worden van hun fusten bier en flessen wijn, zodat de mensen op het terras of in de zaak geholpen kunnen worden. Bij Harry de Louw Horeca kan gekozen worden uit een groot aanbod aan dranken, eten en andere zaken die met horeca te maken hebben. Zo kunnen verschillende biermerken, wijnmerken, en snacks en versnapering geleverd worden aan horecazaken. Harry de Louw Horeca zorgt voor een goed gevulde voorraad.

Verschillende soorten bier

Bij ons kan gekozen worden uit een groot aanbod van bier en wijnen. Door de ruime keuzen hoeft er niet uitgeweken te worden naar een andere dranken groothandel Den Bosch om u te voorzien van de gewenste dranken. Hertog Jan, Palm, Brugse Zot, Heineken, Montplo en ga zo maar door. Bij Harry de Louw Horeca weet u zeker dat u goed geholpen zult worden.

Dranken groothandel Den Bosch bij Harry de Louw Horeca

Harry de Louw Horeca is een horecagroothandel met een lang verleden in de horeca business. In 1919, 100 jaar geleden, begon Harry de Louw aan het Westeinde 28 zijn dranken groothandel Den Bosch en omstreken. Met paard en wagen bezorgde hij de dranken in de cafés. Er werd gestart met het bottelen van limonade, siropen en gazeuses. Sinds 1995 is Harry de Louw Horeca gevestigd aan de Energieweg 16 in Waalwijk. In het nieuwe pand is het assortiment verder uitgebreid. Nu is het mogelijk om een groot scala aan artikelen te bestellen bij Harry de Louw Horeca. Van fusten bier tot aan donuts en muffins; alles is aanwezig om uw horecazaak te voorzien van artikelen. Met het uitgebreide aanbod weten we iedere ondernemer te voorzien van de nodige producten. Behoefte aan advies? Neem telefonisch contact op via 0416 – 33 25 17 of stuur een e-mail naar info@harrydelouw.nl.

Dranken groothandel

De laatste acties

Geniet van de beste deals voor horeca, sportverenigingen, detailhandel en bedrijfskantines. Pak je voordeel maar wees er snel bij want op is op!


Verhuur

Drankenhandel Harry de Louw levert ook voor feesten en partijen diverse materialen. Denk hierbij aan biertaps, koelasten maar ook tafels en tafelkleden.


Contactformulier

  Naam (*)

  Straatnaam

  Huisnummer

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer (*)

  E-mail (*)

  Uw bericht

  Ik wil graag het volgende toegezonden krijgen:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

   Cart