Kerstpakketten

Bekijk hier onze kerstpakketten

Bekijk hier de kerstbrochure

Kerstpakketten

Op zoek naar unieke kerstpakketten? Harry de Louw heeft weer een royale collectie samengesteld. Als ondernemer wilt u met de kerst uw personeel extra in het zonnetje zetten. Hierin blijft een kerstpakket het mooiste geschenk om te geven. Ieder jaar is het toch weer een uitdaging om weer iets unieks te verzinnen om uw medewerkers of klanten te verrassen. Onze kerstpakketten bestaan uit de nieuwste trends van 2021.

Fraaie selectie aan kerstpakketten

Het einde van het jaar nadert en de vraag ‘wat doen we met kerst voor de medewerkers?’ komt weer als agendapunt te staan. Bent u op zoek naar een groot of klein kerstpakket? Wat is uw budget? Ons assortiment is overzichtelijk ingedeeld in onze catalogus. Bekijk hier onze catalogus en tref een fraaie selectie aan van traditionele pakketten, pakketten met uitsluitend Italiaanse delicatessen, thema pakketten, chocolade geschenken en wijncadeaus. Uiteraard ontbreken hierin ook de Volume Toppers niet. Al deze pakketten kunnen wij lange tijd uit voorraad leveren, echter op=op!

Custom Made kerstpakketten

Wilt u dit jaar toch zelf het kerstgeschenk samenstellen? Dan maken wij graag een exclusief maatwerk voorstel voor u. Dat kan al vanaf 60 stuks gelijke pakketten. Maar wacht hiermee niet te lang, zodat er qua non-food nog iets te kiezen valt uit wat voldoende beschikbaar is. Wij als leverancier hebben passie voor kerst én de kerstpakketten. Deze passie delen wij graag. Kerst is hét moment voor het geven van een uniek cadeau en wij zijn graag onderdeel van dit moment.

Uw compleetste kerstpakketten specialist

Bent u al even bezig met het zoeken naar een kerstpakket? Wij helpen u graag met het maken van de keuze! Daarnaast denken wij graag met u mee om uw kerstgeschenk te personaliseren. Uw compleetste kerstpakketten specialist van Nederland en België. Heeft u behoefte aan advies? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Neem telefonisch contact op via 0416 – 33 25 17 of stuur een e-mail naar info@harrydelouw.nl.

Kerstpakketten

Kerstpakket aanvragen

  Naam (*)

  Bedrijfsnaam

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer (verplicht)

  E-mail (*)

  Bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

   Cart