Kerstpakketten bestellen

Bekijk hier onze kerstpakketten

Bekijk hier de kerstbrochure

Kerstpakketten bestellen

Wilt u mooie kerstpakketten bestellen om deze feestdagen cadeau te doen aan uw collega’s? Dan bent u bij Harry de Louw Horeca aan het juiste adres. Wij bieden een enorm aanbod aan kerstpakketten. Kant-en-klare kerstpakketten bestellen is bij ons mogelijk, maar u heeft ook de mogelijkheid om zelf unieke pakketten samen te stellen.

Waarom kerstpakketten bestellen bij Harry de Louw Horeca?

Het is jaarlijks weer een flinke uitdaging om een leuk, stijlvol en uniek kerstgeschenk uit te kiezen voor uw collega’s. Hoe zorgt u ervoor dat u origineel blijft? En wat vinden uw collega’s leuk om te krijgen? Het team van Harry de Louw geeft u het beste advies en ondersteunt bij het uitkiezen of samenstellen van de leukste kerstgeschenken. Wij bieden kerstpakketten in alle soorten en maten en passend bij ieder budget. Daarnaast hebben wij een overzichtelijke website en webshop zodat u makkelijk en snel al uw kerstpakketten kunt bestellen. Jaarlijks veranderen de trends, wij zitten hier als team altijd bovenop en weten dus precies welke kerstgeschenken bij de actualiteit passen. Samen met ons stelt u een fantastisch kerstpakket samen of u kiest een kerstpakket uit onze collectie van kant-en-klare pakketten. Wat u ook kiest, u geeft gegarandeerd een bijzonder en trendy geschenk aan uw collega’s.

Een blijk van waardering

Bent u opzoek naar originele kerstpakketten als blijk van waardering naar uw collega’s? Dan bent u bij Harry de Louw Horeca aan het juiste adres! Van kerstpakketten tot wijngeschenken, wij hebben het allemaal voor u. De kerstpakketten worden altijd gevuld met producten van bekende merken die uitsluitend topkwaliteit hebben. Ieder kerstgeschenk heeft een feestelijke en stijlvolle uitstraling en dit is altijd te combineren met uw eigen ideeën. Wij denken graag samen met u na over het samenstellen van uw kerstgeschenken. Kerstpakketten bestellen doet u via onze website. Heeft u behoefte aan advies? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Neem telefonisch contact op via 0416 – 33 25 17 of stuur een e-mail naar info@harrydelouw.nl.

Kerstpakket aanvragen

  Naam (*)

  Bedrijfsnaam

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer (verplicht)

  E-mail (*)

  Bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

   Cart